Órarendünk

 Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

FamilyNetwork Családállítás

 Ez a terápiás munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy- egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. Segítünk, hogy ráláss.

Bővebben...

21. század Kerekasztal Lovagjai

 Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Bővebben...

Női Kör a Tudatosságért

 A Női kör a tudatosságért egy rendszeresen, kéthetente tartott program nők részére, gyakorlatokkal, meditációkkal, oldásokkal, beszélgetéssel - egy program a nőiességről, a női energiánk és teremtő erőnk tudatos használatáról, szeretetről, szerelemről, kapcsolatokról, hogy megtapasztaljuk, milyen nagyszerű Nők vagyunk és megtanuljuk ezt tudatosan meg is élni nap mint nap.

Bővebben...

Előadások a Tudatos Élethez

 Az előadások célja, hogy rálátást és megértést biztosítson életünk látszólag különböző és össze nem függő területei közti szoros kapcsolódásokra, egymásra hatásokra. Úgy is hívhatjuk, Önismeret, Önmegismerés önbecsapások nélkül. Mert ha látjuk, értjük és tudjuk a működésünkben rejlő összefüggéseket, már a fél megoldás megvan. A másik fele a cselekvésben és megvalósításban rejlik. Az előadásokon alkalmanként és egyben is részt vehetsz. Várunk!

Bővebben...

Meditációk a Tudatos Élethez

 A meditáció művészet. Belső világunk felfedezése által festünk új valóságot magunknak. Ehhez nem csak az elmélyülés, a Belső Térbe és Csendbe való betérés szükséges, hanem mindannak megismerése és megértése, amit ott találunk. Úgy is hívhatjuk, Önismeret, Önmegismerés önbecsapások nélkül. Mert ha látjuk, értjük és tudjuk a működésünkben rejlő összefüggéseket, önjáróvá válunk. A meditációkon alkalmanként és egyben is részt vehetsz. Várunk!

Bővebben...

Tudatos Kommunikáció Workshop

 Szeretettel várunk a Tudatos Kommunikáció Workshopon, ahol az értő figyelem, az együttműködő kommunikáció, a nehéz emberek kezelése, az emberi játszmák és a saját működési mechanizmusod lesz a téma. Eszközöket és instant megoldásokat kaphatsz kritikus helyzetekre is.  

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő hétvége

 360 fokos párkapcsolati és érzelmi körkép önmagadról. Két hétvégi nap egymásra épülő tematikával, gyakorlatokkal, házi feladatokkal és tanulással. Önmagunkról, hogy hatékonyabban működtethessük az életünket. Van, akinek a hatékonyság kézzel fogható siker, és van, akinek a megfoghatatlan boldogság. Várunk!

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő csoport - haladó

 Van, amikor tudjuk és értjük az alapokat, mégis jó vissza-visszatérni hozzájuk. Az életünkben előforduló események és élmények kapcsán. Haladó csoportunkba azokat várjuk, akik már részt vettek bármely alap kurzusunkon. Tapasztalatokat beszélünk át, és további mély tudással és praktikus eszköztárral gazdagodunk. Azoknak is, akiknek már van Társuk, és azoknak, akiknek még nincs.

Bővebben...

Numerológia és Tarot tanfolyam

 Gondoltad volna, hogy Püthagorasz a numerológia atyja? Nem varázslat, nem boszorkányság. Az egyjegyű számok saját szimbolikával bírnak, és pont ugyanígy a Tarot kártya lapjai. Mindezekkel most 4 napos kurzusunkon Te is megismerkedhetsz, és használható tudással gyarapodhatsz.

Bővebben...

Spirit - A LélekTársas

 Választ keresel életed még még megoldásra váró kérdéseire?
A válasz Benned van - a játék során megtalálhatod.
A forma könnyed, a tartalom mély.

Bővebben...

Keresés az oldalunkon

Alory facebook